Tuesday, December 21, 2021

Hvorfor stoppede tony dinozzo med en sygeplejerske

Hvorfor stoppede tony dinozzo med en sygeplejerske



Livet i byen kan tage sit præg på den gennemsnitlige mands lomme. Hold næsen ude af det. Hvad er titlen på episoden, der afsluttede romancen. Pengene var kommet fra et sted i Washington, D. Tony er også meget dygtig til at gå undercover, hvilket vises i flere afsnit.





Jeanne og Tony begynder at date



svar på dette spørgsmål NCIS-spørgsmål, hvorfor stoppede tony dinozzo med sygeplejerske. Hvad skete der nogensinde med Tonys NCIS kæreste, lægen. Hvad er titlen på episoden, der afsluttede romancen.


NCIS svar. cjr24 sagde: Romancen slutter i afsnittet "Bury your Dead" Det er det første afsnit af den femte sæson. indsendt for over et år siden. Tak, værdsætter info. ctygal ctygal skrev for over et år siden. Tiva sagde: forholdet endte med "begrav dine døde".


men problemet begyndte, da Jeanne fandt ud af, at Tony var en agent og havde løjet for hende, hele tiden de havde været sammen. da hun fandt ud af, var hun tydeligvis ked af det og reagerede, som nogen ville.


Jeanne gav Tony en chance, da hun efterlod ham en seddel, hvor der stod "jeg kommer ikke tilbage, du skal vælge" og denne tony læste, mens han sad ved et bål, så kiggede han op på ziva ind, og de stirrede, så smed han sedlen i brand og sluttede sig til hans team grinende.


selvom det virkelig var slut, så kom Jeanne tilbage og forsøgte at give Tony skylden for mordet på sin far, "frøen", og hun droppede dem snart.


men da tony og jeanne snakkede i slutningen af ​​den episode, hun hvorfor stoppede tony dinozzo med sygeplejerske ham var noget af det ægte, og han svarede nej. det var da det hvorfor stoppede tony dinozzo med sygeplejerske virkelig sagt og gjort, selvom jeg på det tidspunkt tror, ​​han stadig elskede hende. hun er læge i et tredjeverdensland, da hun rejste. Han elskede hende ikke stadig, han skrev aldrig tonylovesziva for over et år siden. ikr, han har aldrig elsket Jeanne. Han har kun nogensinde elsket Ziva, og ScarlettGirl vil altid poste det for over et år siden.


jeg tror han elskede hende. jeg ved jeg ville. men seriøst, det tror jeg han gjorde, hvorfor stoppede tony dinozzo med sygeplejerske. den måde, han sad i tyngdegården og smilede, mens han kunne fortælle om hende, fik mig til at tro, han gjorde. broke82 skrev for over et år siden. smileandnod sagde: Jeanne Benoit slog op med Tony, efter han afslørede, at det første forhold var en del af hans undercover-opgave. Det sidste af deres forhold var sæson 5, afsnit 1 "Bury Your Dead", hvor man troede, at Tony var blevet sprængt i luften i en bilbombe.


Hun vendte tilbage til en episode, "Internal Affairs" S5. EP14, men det fungerede kun som en afslutning på, at de skulle holde sig fra hinanden. hayhay sagde: Jeane, hans kæreste fandt ud af, at han arbejdede for NCIS, og at det var en mission at romantisere hende, slutepisoden for det var Internal Affairs og Bury Your Dead. beachchick sagde: For hvad skete der med kæresten. først hed hun Jeanne, hun fandt ud af, at Tony var undercover, og da hans identitet var falsk, mente hun, at kærligheden var til!


Tony tog sin endelige beslutning i sæson 5 episode 2 familie. han valgte holdet frem for hende. Jeanne var et fjols. Mellem det fjols, jeg har som far og den dyrebare dreng, som er Tony, burde jeg vælge Tony, ingen tvivl.


tonylovesziva sagde: Det var det første afsnit i sæson 5: begrav dine døde, jeg tror, ​​det hed, men han holdt ikke op med at tænke på hende, før det andet afsnit af sæsonen med titlen familie-PS; Jeg hadede jeanne benwa tony er meget bedre af med Ziva fandens regel MrDuck sagde: Episoden hedder "begrav dine døde".


Tony indrømmede over for hende, at han var undercover som hendes kæreste for at komme tæt på hendes far, Rene Benoir. Hun tilgav ham aldrig. ScarlettGirl sagde: Det endte med 'Bury your dead', da Tonys alias' bil blev sprængt i luften på gaden. Hun troede, at han var en medievidenskabsprofessor ved navn Tony DiNardo, som en del af hans undercover-opgave for at få oplysninger om hendes far, La Grenouille, våbenhandleren Jen var efter. Han var aldrig beregnet til at blive forelsket i hende.


Det slutter hvorfor stoppede tony dinozzo med sygeplejerske eksplosionen, da hun spørger ham, hvad der foregår, og han tager beslutningen om at fortælle hende, at han faktisk er Anthony DiNozzo, og han arbejder for NCIS. Det gør han delvist, da Grenouille siger, at han håber, at han ikke vil knuse sin datters hjerte og giver ham 'blikket' for at sige, at han ved, hvem han virkelig er. Hun dukker op igen i 'Internal Affairs', da hun tipper FBI til ideen om, at hun så en NCIS-agent i Gibbs' hold dræbe sin far på båden, og hun giver tydeligvis Tony skylden.


Alt dette er selvfølgelig løgn, og da hun beder om at tale med Tony et øjeblik, er han usikker, men Ziva siger, at hun skal gøre det, hun er lige bag ham, hvis hun prøver noget. Jeanne spørger ham så, om noget af det var ægte, og han svarer nej. Dette er det første store tip, du får om Tonys kærlighed til Ziva. redlobster sagde: Hvorfor gik de fra hinanden.


NCIS-relaterede klubber. Cookies hjælper os med at give dig Fanpop. Ved at bruge Fanpop accepterer du vores brug af cookies. Få mere at vide! ctygal skrev for over et år siden, hvorfor stoppede tony dinozzo med sygeplejerske. næste spørgsmål ". Abby Sciuto. Malcolm i midten.


Michael Weatherly. San Francisco. NCIS: Los Angeles, hvorfor stoppede tony dinozzo med sygeplejerske. Cote de Pablo. Anthony 'Tony' DiNozzo. Kvindemordsklub.





gratis israel dating nigerian love at website informer



Med sommeren over os, vil de fleste mennesker sandsynligvis rejse til forskellige lande og opleve en ny kultur og... Indretning kan vise sig at være en skræmmende opgave, og hvad der kan være endnu sværere er, hvordan man vælger... BitRaser for File er en innovativ software til beskyttelse af privatlivets fred og filsletning, der ikke kun sikrer dine følsomme data fra... Hvordan kan du danne en enestående brandidentitet? Oftest bruges begreberne logo og brand i flæng. Selvom logoet tilfældigvis er tegnet på en...


Ligesom andre bryggere ønsker Grogtag, at deres øl ikke kun smager godt, men også ser godt ud. Dette er…. Alt, hvad jeg ville, var at tage mig af Tali. Alt, hvad hun havde i sit liv, var væk. Så sagde han op. Som så mange før hende slukkede hun for strømmen i skakten for at sætte vognen i stå. Før han gik, var hun fast besluttet på at fortælle ham, at hun vidste, hvor meget Ziva havde elsket ham. Hun ville være sikker på, at han også vidste det. Derefter udsendte den langvarige CBS-procedure en montage af DiNozzo, der sagde farvel til sine kolleger, mens en voice-over af ham, der reciterede sin Special Agent-bekendelse, blev spillet.


For at få adgang til alle vores eksklusive berømthedsvideoer og interviews — Abonner på YouTube! Flere nyheder. BILLEDER: TV's mest chokerende dødsfald Læs artikel. BILLEDER: Bedste tv-par gennem tiderne Læs artiklen. BILLEDER: Mest sexede tv-kriminelle Læs artiklen. Konto Min konto Log ud. ctygal ctygal skrev for over et år siden. Tiva sagde: forholdet endte med "begrav dine døde".. men problemet begyndte, da Jeanne fandt ud af, at Tony var en agent og havde løjet for hende, hele tiden de havde været sammen. da hun fandt ud af, var hun tydeligvis ked af det og reagerede, som nogen ville.


Jeanne gav Tony en chance, da hun efterlod ham en seddel, hvor der stod "jeg kommer ikke tilbage, du skal vælge" og denne tony læste, mens han sad ved et bål, så kiggede han op på ziva ind, og de stirrede, så smed han sedlen i brand og sluttede sig til hans team grinende. selvom det virkelig var slut, så kom Jeanne tilbage og forsøgte at give Tony skylden for mordet på sin far, "frøen", og hun droppede dem snart.


men da tony og jeanne snakkede i slutningen af ​​den episode spurgte hun ham om noget af det var ægte, og han svarede nej. det var dengang, det virkelig blev sagt og gjort, selvom jeg på det tidspunkt tror, ​​at han stadig elskede hende. hun er læge i et tredjeverdensland, da hun rejste. Han elskede hende ikke stadig, han skrev aldrig tonylovesziva for over et år siden.


ikr, han har aldrig elsket Jeanne. Han har kun nogensinde elsket Ziva, og ScarlettGirl vil altid poste det for over et år siden. jeg tror han elskede hende. jeg ved jeg ville. men seriøst, det tror jeg han gjorde. den måde, han sad i tyngdegården og smilede, mens han kunne fortælle om hende, fik mig til at tro, han gjorde. broke82 skrev for over et år siden.


smileandnod sagde: Jeanne Benoit slog op med Tony, efter han afslørede, at det første forhold var en del af hans undercover-opgave. Det sidste af deres forhold var sæson 5, afsnit 1 "Bury Your Dead", hvor man troede, at Tony var blevet sprængt i luften i en bilbombe. Hun vendte tilbage til en episode, "Internal Affairs" S5.

No comments:

Post a Comment

Dating sites in norway

Dating sites in norway Top Norwegian Dating Websites 1 RealEuropeanBeauty. If you are looking for someone to have some fun with and share yo...